Restaurant Leidseplein

La Favela mag je met een gerust hart het meest veelzijdige en verrassende restaurant Leidseplein noemen. Het in het Amsterdamse stadscentrum gelegen horeca-etablissement is de plek om heerlijk te lunchen en dineren en verandert in de late avond in een nachtclub, met dans en muziek. Het interieur is rijk aan kleuren en is geïnspireerd op de Braziliaanse stad Rio de Janeiro. Elk object in de zaak vertelt zijn eigen verhaal. Je beleeft in ons Leidseplein restaurant innige momenten en feestelijke uitspattingen met je familie, vrienden of vriendinnen. Je geniet van een uitgebreide menukaart en een groot assortiment aan cocktails, wijnen en speciaalbieren.

 Restaurant Leidseplein

De plek om op Zuid-Amerikaanse wijze het leven te vieren

La Favela is de plek om het leven te vieren. Je kunt je ’s middags in ons Zuid-Amerikaanse restaurant Leidseplein tegoed doen aan een smakelijke lunch en ’s avonds aan allerlei soulfooddiners. Van nacho’s, burgers en oesters tot salades, steaks en zeevruchten. De barmaaltijden en comfortgerechten zijn een streling voor de smaakpapillen en nog voordelig ook. Maak je feestelijke maaltijd compleet met een perfecte gemengde cocktail, zoals een City of God, Noite de Carnaval, Brazilian Ocean, Girls Best Friend, Pina Colada of Favela’s Apple Pie.

 

Leidseplein restaurant nodigt uit om tot in de kleine uurtjes te blijven

La Favela is het Leidseplein restaurant waar je je als gast direct thuis voelt. Het opvallende, kleurrijke interieur is ontworpen door het internationale ontwerpagentschap Too Many Agencies en straalt warmte en gezelligheid uit. De Braziliaanse look-and-feel brengt je in vakantiesfeer. Het is net of je in het buitenland zit. De sfeervolle entourage nodigt uit om lang te blijven. Dat komt goed uit, want op donderdag, vrijdag en zaterdag gaan om half twaalf ’s avonds alle tafels en stoelen aan de kant om de zaak om te toveren tot club. Dj’s draaien tijdens open avonden en privéfeestjes alle soorten muziek, van house, hiphop of urban tot latin, hitjes en meezingers.

 

Proef de sensuele en energieke sfeer

Je proeft in ons Leidseplein restaurant een sensuele en energieke sfeer, waarin je lekker kunt eten, drinken, praten, dansen en muziek luisteren. Heb je al trek gekregen? Reserveer meteen een tafel bij La Favela. Je kunt ons bellen (06 – 47 49 86 69), e-mailen (tableservice@lafavela.nl) of online een reservering plaatsen. Ons restaurant Leidseplein heet je van harte welkom aan de Korte Leidsedwarsstraat 28 in Amsterdam.

 

 

 

 

 Beoordeling door klanten:
8,5/10 ­144 beoordelingen