Leidseplein club

Heb je zin om lekker te eten of wat te drinken met vrienden of vriendinnen? Of wil je je uitleven op de dansvloer onder dampende beats? Het kan allemaal bij La Favela, dat méér is dan een restaurant in het hartje van Amsterdam. Het is ook een Leidseplein club waar je tot in de late uurtjes door topdj’s wordt meegevoerd langs allerlei muziekstijlen, van hiphop, urban of house tot gouden hitjes of foute meezingers. La Favela is een plek waar gelijkgestemden elkaar vinden en in het nachtelijke uur met een verhaal en nieuwe herinneringen naar huis gaan. Dé club Leidseplein voor soulfood, burgers, cocktails, speciaalbieren en niet te versmaden wijnen, waar je altijd wat beleeft.

 Leidseplein club

Zuid-Amerikaans restaurant transformeert in nachtelijke club

La Favela is de Leidseplein club met Zuid-Amerikaans temperament. Het bijzondere, kleurrijke interieur heeft de Braziliaanse look-and-feel. Je voelt je hier meteen thuis. De originele objecten en materialen in retrostijl vormen een verzameling bonte verhalen. Je ervaart de sfeer van Rio de Janeiro en je weet je omringd door andere kleurrijke mensen. Je stapt binnen voor een heerlijke middaglunch of diner. De fantasierijke dinerkaart verrast je met heerlijke burgers, oesters, salades, steaks, zeevruchten en ribs. Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaan in onze club Leidseplein vanaf 23:30 uur de stoelen en tafels aan de kant, waarna het de beurt is aan dj’s voor een muzikaal vervolg tot in de kleine uurtjes.

 

Vier het leven in onze club Leidseplein

Je bent na het diner vrij om te blijven hangen bij een van onze spetterende clubavonden. Ervaar op donderdagavond de leukste dinerparty met burgers en cocktails of geniet iedere vrijdagavond bij La Favela van Fiësta Friday met muziek van onze topdj’s. Onze Leidseplein club laat je uit je bol gaan met latin sounds en verwent je met uiteenlopende privéfeestjes. Een beroemd Braziliaans gezegd luidt: ꞌQuem Viver, Veráꞌ. Ofwel: ꞌHij die leeft, zal zienꞌ. Kom langs in onze gezellige club Leidseplein, ervaar de sfeer van vrijheid, liefde, lachen en verbondenheid, en vier het leven.

 

Het leven is als een ijsje: pak het voordat het smelt

Het leven is als een ijsje. Je moet het pakken voordat het smelt. La Favela is dé Leidseplein club vol energie en levenslust, waar je je onderdompelt in gezelligheid en levendigheid. Reserveer telefonisch (06 – 47 49 86 69), per e-mail (tableservice@lafavela.nl) of online een tafel en geniet van de party.

 

 

 

 

<span itemscope="" itemtype="http://schema.org/WebPage"><br>
<span itemprop="aggregateRating" itemscope="" itemtype="http://schema.org/AggregateRating"><br>
Beoordeling door klanten:<br>
<span itemprop="ratingValue">8,5</span>/<span itemprop="bestRating">10</span> &shy;<a href="https://www.thefork.nl/restaurant/la-favela/423871"><span itemprop="ratingCount">144</span> beoordelingen</a><br>
</span></span>