Eten Leidseplein

Wil je gezellig en betaalbaar uit eten op het Leidseplein in Amsterdam? Het Zuid-Amerikaanse restaurant La Favela vervult al je wensen. Je geniet van een breed en verrassend aanbod aan soulfooddiners, perfect gemengde cocktails, tongstrelende wijnen en smakelijke speciaalbieren. Het is overdag en ’s avonds een restaurant en vanaf half twaalf ’s avonds (op donderdag, vrijdag en zaterdag) een club om met vrienden en bekenden naar dj’s te kijken, muziek te luisteren en te dansen. Bij La Favela komt iedereen samen om de vrijheid, de liefde en het leven te vieren tijdens een heerlijke maaltijd en aansluitend feest.

 Eten Leidseplein

Lunch of diner in interieur met de Braziliaanse look-and-feel

La Favela heeft een geheel eigen stijl, met een unieke inrichting en een Braziliaanse look-and-feel. Je komt ogen tekort om het kleurrijke interieur te bekijken. De prachtige retro objecten en materialen vormen een bonte verzameling aan verhalen. Ieder accessoire heeft zijn eigen geschiedenis. Het is eten op het Leidseplein in de sfeer van Rio de Janeiro. Je ervaart een vakantiegevoel en waant je in het buitenland, in plaats van in het stadshart van Amsterdam. Het bijzondere interieurontwerp draagt de handtekening van het internationale ontwerpagentschap Too Many Agencies.

 

Eten op het Leidseplein met feest als toetje

La Favela heet je vanaf één uur ’s middags welkom om te eten op het Leidseplein. Je kunt tot vijf uur genieten van een smakelijke lunch, of daarna van een heerlijk diner. Bij de burgers, oesters, salades, steaks, zeevruchten en rum ribs loopt het water je in de mond. Combineer je grote of kleine gerecht met een speciale soda, sapje, bier, wijn of cocktail. Wat te denken van een Brazilian Ocean, Favela’s Apple Pie, Girls Best Friend, Passion Fruit Batida, Noite de Carnaval of City of God? Na de maaltijd kun je gezellig napraten met een drankje of dansen op de beats van de dj. Het is eten op het Leidseplein 2.0, voor wie eens wat anders wil!

 

Uitstekende maaltijden voor betaalbare prijzen

Je krijgt bij La Favela uitstekende maaltijden voor betaalbare prijzen. Je bevindt je in een fantasievol interieur. Het maakt eten op het Leidseplein extra leuk. Ervaar het zelf en reserveer een tafel in ons restaurant aan de Korte Leidsedwarsstraat 28. Je kunt ons ook even bellen (06 – 47 49 86 69), e-mailen (tableservice@lafavela.nl) of het online reserveringsformulier voor groepen verzenden.  

 

 

 

 

 

 Beoordeling door klanten:
8,5/10 ­144 beoordelingen