Braziliaans restaurant Amsterdam

Je hoeft niet helemaal naar Brazilië om te genieten van de Zuid-Amerikaanse keuken en het Braziliaanse temperament. La Favela brengt een stukje Brazilië naar Amsterdam. Net zoals Brazilië een smeltkroes van culturen is, is het Braziliaans restaurant in Amsterdam een hotspot waar iedereen samenkomt om het leven te vieren. Je kunt overdag en ’s avonds lekker eten en vanaf de late uurtjes op opzwepende muziek ongeremd dansen en feesten. La Favela is een restaurant en club inéén. Het is dé plek om wat te beleven, verhalen te vertellen en nieuwe herinneringen te maken.

 Braziliaans restaurant Amsterdam

Adem de sfeer van Rio de Janeiro en vier het leven

Wie voor de eerste keer bij La Favela naar binnen stapt, weet niet wat hij of zij ziet. Het kleurrijke interieur wordt gevormd door allerlei originele en intrigerende objecten en materialen in retrostijl. Ieder accessoire vertelt een verhaal. Het Braziliaans restaurant in Amsterdam ademt de sfeer van Rio de Janeiro.  Je kunt je ’s middags verlekkeren aan een heerlijke lunch en ’s avonds aan een tongstrelend diner. Combineer je soulfood, burgers, oesters, steaks, salades, rum ribs of zeevruchten met overheerlijke cocktails of maak een keuze uit de uitgebreide speciaalbieren- en wijnkaart. Vier de vrijheid, de liefde en het leven!

 

Braziliaans restaurant in Amsterdam omgetoverd in een club

La Favela is een Braziliaans restaurant in Amsterdam, dat op donderdag, vrijdag en zaterdag om half twaalf ’s avonds wordt omgetoverd in een gezellige club. De stoelen en tafels gaan aan de kant en dj’s nemen je mee op een trip langs uiteenlopende muziekstijlen. Van urban, hiphop en house tot gouden hitjes en foute meezingers. Iedereen telt mee tijdens open avonden en privéfeestjes. Iedereen kan zich in het restaurant bij het Leidseplein tot in de kleine uurtjes vermaken. La Favela is een plek waar gelijkgestemden elkaar vinden. Met op donderdag de leukste dinerparty met cocktails en burgers en op vrijdag Fiësta Friday met sensuele latin sounds.

 

ꞌQuem Viver, Veráꞌ bij La Favela

Een bekend Braziliaans gezegd luidt: ꞌQuem Viver, Veráꞌ. Het betekent: ꞌHij die leeft, zal zienꞌ. La Favela ziet het leven als een ijsje: je moet het pakken voor het smelt. Kom langs in hét Braziliaans restaurant in Amsterdam en beleef een bijzondere avond. Bel (06 – 47 49 86 69), stuur een e-mail (tableservice@lafavela.nl) of plaats online een reservering. La Favela verwelkomt je graag aan de Korte Leidsedwarsstraat 28 in hartje Amsterdam.

 

 

 Beoordeling door klanten:
8,5/10 ­144 beoordelingen