Bar Leidseplein

Zoek je een restaurant waar je heerlijk in Zuid-Amerikaanse sfeer kunt eten, dat naarmate het later op de avond wordt transformeert in een feestelijke bar? La Favela is dé bar op het Leidseplein in Amsterdam en dé plek voor heerlijke cocktails, soulfood, burgers. Een kleurrijke stek voor kleurrijke bezoekers die het leven willen vieren. De Braziliaanse look-and-feel van onze Leidseplein bar brengt je direct in vakantiesfeer. La Favela is méér dan lekker eten en gezellig wat drinken. Het is een beleving pur sang.

 Bar leidseplein

Stijlvol en verrassend interieur ademt de sfeer van Rio de Janeiro

 La Favela is geen alledaagse Leidseplein bar. Dat zie je al meteen bij binnenkomst. Het warme en stijlvolle interieur wordt gevormd door een verzameling oude en retro objecten en materialen. Het geheel ademt de sfeer van Rio de Janeiro. Je waant je in een ander wereld. Het prachtige interieur is ontworpen door het internationale ontwerpagentschap Too Many Agencies. Je kunt tot in de kleine uurtjes in onze bar Leidseplein blijven zitten. Eerst genieten van verrassende en voordelige gerechten. Vanaf 23:30 uur gaan op donderdag, vrijdag en zaterdag de tafels en stoelen aan de kant, om ruimte te creëren voor dj’s en muziek.

 

Leidseplein bar met muziek voor iedereen

 La Favela is ’s middags en ’s avonds een restaurant en tegen middernacht een club, met muziek voor iedereen. Van hiphop, house en urban tot gouden hitjes en foute meezingers. Iedere vrijdagavond is het Fiësta Friday met top dj’s in onze Leidseplein bar. Stap binnen en verwarm je aan latin muziek, onder het genot van een overheerlijke cocktail. Laat je verrassen door de fantasierijke menukaart en het originele en diverse entertainment, waar je  altijd goede zin van krijgt. Er zijn spannende cocktails in overvloed en er staan vele speciaalbieren en wijnen op de kaart. Je kunt gezellig zitten met vrienden of vriendinnen, of onbevangen dansen op de ritmische klanken. Net waar je zin in hebt. Het is jouw avond!        

Direct een reservering maken? Klik hier!                                                                                                 

Cocktails, soulfood, burgers en clubavonden

 Elk interieurstuk in La Favela heeft een geschiedenis en vertelt een verhaal. Creëer je eigen verhaal en herinneringen in onze bar Leidseplein, waar je wordt verwelkomd met soulfood, cocktails, burgers, clubavonden en onstuimige party’s. Reserveer telefonisch (06 – 47 49 86 69), per e-mail (tableservice@lafavela.nl) of online een plek in het restaurant of kom gezellig langs om wat te drinken in onze bar aan de Korte Leidsedwarsstraat 28.

 

 

 

 

 Beoordeling door klanten:
8,5/10 ­144 beoordelingen